Dina valmöjligheter

Ett hem som varar länge!

 

WC/BAD

Bland kakel & klinker


Hur ska ert nya badrum se ut?
Tillsammans med IKEA tar ni fram förvaringslösningar för den mest privata delen av hemmet. I deras sortiment hittar ni många praktiska lösningar som gör vardagen enklare. Kakel och Klinker väljer ni hos Svenska Kakel, design anpassat för den fuktiga miljön.
Hur vill du börja och avsluta din dag?

Kök

smakfullt kök med plats att leva…

Köket är kanske det viktigaste rummet i det moderna hemmet och den naturliga samlingspunkten, både till vardag och fest. Med hjälp av IKEAs väldesignade sortiment kommer ni kunna inreda ett kök som passar just er familj och era behov. Ni kommer tillsammans med en köksritare från IKEA att hitta de perfekta lösningarna när det gäller funktion, konstruktion, material och form. Inred ett kök där familjen kan samlas i bullbak, läxläsning, söndagsmiddagar och festmåltiderett kök med plats för livet.

Blandare

Tidlösa blandare…

Bland Gustavsbergs eleganta blandare har vi valt ut blandare från den tidlösa serien Nautic. Tack vare deras patenterade vattensparteknik använder du inte mer vatten än du behöver vilket i praktiken innebär att du sparar både energi och pengar.

Golv

Ett golv som skapar lugn…

I Kährs kollektion Life hittar ni golvet som ingår i er 1:A Villa. I det vackra mattlackade Whole Grain 2stav ges en naturlig träkänsla med få kvistar som påminner om den skånska säden som vajar i vinden på åkrarna likt guld. Inom Lifeserien hittar ni prisvärda alternativ från den ljusa CoconutCream till den mörka Cocoa Bean.

Life-serien från Kährs erbjuder…

– Ett extra tåligt trägolv
– Klassens bästa slitstyrka
– 15 års garanti

Vackra trägolv. Enkla att älska, svårare att skada.